Fedtudskiller etableres og serviceres

I følge lovens forskrifter skal ethvert erhvervskøkken udstyres med en fedtudskiller, således at fedt fra maden ikke kan løbe direkte ned i kloaksystemet.
Den øgede mængde vegetabilsk og animalsk fedt, slider på renseanlæggene og ønskes derfor reduceret, så vidt det er muligt.

Vi monterer gennemtestede fedtudskillere hos restauranter, fødevareproduktion og andre steder hvor der udledes store mængder fedt gennem afløbene.
Vi har erfaring med alt det nødvendige arbejde ved etablering af fedtudskillere, og servicerer også gerne din nuværende fedtudskiller.
Hvis det bliver nødvendigt kan vi endda trække på kompetencer fra vores trofaste samarbejdspartnere inden for tømrer- og murerfagene.

Få et uforpligtende tilbud på etablering af fedtudskiller

Det kan være svært at beregne en pris på at få monteret en fedtudskiller, da arbejdet afhænger meget af lokalerne og kloakeringen.
Vi kommer derfor gerne ud og besigtiger opgaven hos dig. Her kan vi bedst vurdere hvordan fedtudskiller, brønd og slamfang skal etableres.

Vi er naturligvis autoriserede VVS’ere, så du er sikker på at det hele er i orden og lovligt monteret. Sammen med vores fagfolk, får du den fedtudskiller som passer til den mængde fedt der udledes i din produktion.

Hvis du har en nuværende fedtudskiller, så foretager vi også gerne vedligeholdelse af denne, så den altid fungerer optimalt.

Kontakt os for at høre mere

Ring til os på 61 28 45 00 for at høre mere om den bedste løsning til dine behov.
Du kan også sende en besked til os i vores kontaktformular her på siden, så vender vi straks tilbage til dig.
Du får et ganske uforpligtende tilbud på alt arbejde fra start til slut. Vi har afdelinger i Sjælland og Vejle, så vi kan etablere eller vedligeholde din fedtudskiller, uanset hvor du befinder dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Send os en kontaktformular med en beskrivelse af din opgave. Vedhæft eventuelt billeder og video, så vi kan få en fornemmelse af opgavens omfang.

Du vil straks blive kontaktet af en erfaren VVS-installatør.

Kontakt os

Send os en kontaktformular med en beskrivelse af din opgave. Vedhæft eventuelt billeder og video, så vi kan få en fornemmelse af opgavens omfang.

Du vil straks blive kontaktet af en erfaren VVS-installatør.

© Copyright - Krauze VVS ApS
Call Now ButtonVejle: 61 28 45 00