Renovering af badeværelse udføres

Opgradér dit nuværende badeværelse med autoriseret VVS-arbejde.

Trænger dit badeværelse til frisk pust? Du er måske træt af dit 60’er badeværelse eller har købt ny bolig med et forældet badeværelse.
Moden skifter ligesom med køkkener og derfor bør du vælge en autoriseret VVS’er fra Krauze VVS til renovering af dit badeværelse.

Vi formår altid at skabe et moderne badeværelse med et hypermoderne eller tidsløst design, afhængigt af din smag.
Vi arbejder med de bedste materialer til super skarpe priser, og kan finde en løsning som passer til din økonomi og dine ønsker til design og funktionalitet.

Vi inddrager dig i hele processen, så du forstår hvad der skal ske og hele tiden er orienteret om forløbet. Det er aldrig til at vide hvad man støder på, når man river et gammelt badeværelse ned. Dog kan du være sikker på at vi kan løse alle udfordringer, da vi også samarbejder med murer- og tømrerfirmaer, såfremt deres kompetencer bliver nødvendige.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Uanset hvor stor en renovering dit badeværelse skal igennem, så regner vi et præcist tilbud. Vi er perfektionister og gætter ikke, men udarbejder konkrete tilbud som vores kunder kan forholde sig til. Det kan måske være nok at skifte armatur, badeværelsesmøbel, toilet og spejl, mens det andre gange er nødvendigt at rive hele det gamle badeværelse ned, for at lægge gulvvarme og få nye fliser eller spartel på vægge og gulve. Vores fagfolk har kompetencerne, så det er kun fantasien der sætter grænser. Dog kan mindre forbedringer af og til være nok til at løfte badeværelset, og dermed hele boligen, til nye højder.

Vi udfører alt i forbindelse med renovering af badeværelse, herunder bla.:

  • Installation af armatur og blandingsbatterier.
  • Installation af vaskemaskine og tørretumbler f.eks. som vaskesøjle.
  • Montering af badeværelsesmøbler.
  • Montering af bruseniche eller anden bruseløsning.
  • Montering af gulvvarme.
  • Montering af spejl.
  • Montering af toilet.
  • Opsætning af fliser.

… og vi leverer selvfølgelig alt i materialer og reservedele. Kontakt os nemt via kontaktformularen her på siden eller ring på 61 28 45 00 for at høre hvad vi kan gøre for dig.

Modtag en tilpasset pris på dit drømmebadeværelse

Boliger er altid forskellige. Derfor kan man ikke bare give en fast pris på et badeværelse. Du kan dog være sikker på at få en fordelagtig pris, når du kontakter os.
Vi kommer gerne ud og besigtiger dit nuværende badeværelse, så du kan få et tilbud og en pris.

Vi lytter til dine ønsker og behov ved renovering af badeværelse, da det er jo er dig der skal benytte det og være glad for resultatet. Vi går ikke før det hele virker og er korrekt monteret.
Ring til os på 61 28 45 00 og kom et skridt nærmere dit nye badeværelse. Alternativt må du gerne udfylde kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig. Send gerne billeder eller video med, så vi har mulighed for at forberede os, inden vi besigtiger opgaven.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Send os en kontaktformular med en beskrivelse af din opgave. Vedhæft eventuelt billeder og video, så vi kan få en fornemmelse af opgavens omfang.

Du vil straks blive kontaktet af en erfaren VVS-installatør.

Kontakt os

Send os en kontaktformular med en beskrivelse af din opgave. Vedhæft eventuelt billeder og video, så vi kan få en fornemmelse af opgavens omfang.

Du vil straks blive kontaktet af en erfaren VVS-installatør.

© Copyright - Krauze VVS ApS
Call Now ButtonVejle: 61 28 45 00