Rensning af afløb døgnet rundt

Vi renser alle typer afløb – hurtigt og effektivt.

Ring til Krauze VVS når afløbet er stoppet

Tilstoppede afløb opstår oftest da madrester, sæbe, hår e.li. skaber propper i rørene, så vandet ikke kan løbe frit igennem. Af og til kan problemet løses med kogende vand og afløbsrens, men i mange tilfælde kan det være nødvendigt at få en fagmand på opgaven.

Krauze VVS tilbyder autoriseret VVS til fornuftige priser. Vores VVS-installatører kører dagligt ud til rensning af afløb, når uheldet er ude. Vi tilbyder også VVS-serviceaftaler til boligforeninger og erhverv, så vi altid er klar til at rykke ud når der er problemer med alt indenfor vand, varme, sanitetsteknik og kloak m.m.

Vi kører ud døgnet rundt for at hjælpe med:

  • Rensning af afløb.
  • Stoppet toilet.
  • Stoppet hånd- eller køkkenvask.
  • Stoppet gulvafløb.

… andre problemer, som vores VVS døgnvagt kan hjælpe med. Ring nu og få løst dit akutte problem.

Opnå langvarig effekt

Mange oplever at de midlertidigt kan afhjælpe problemet med stoppet afløb. Dog vender problemet ofte tilbage igen i løbet af kort tid. Rammer problemet gulvafløbet i badet, så betyder at man ikke kan gå i bad uden at oversvømme gulvet i hele badeværelset. Oplever du ofte dette, så er det nok ved at være tid til rensning af afløb.

Når du vælger Krauze VVS får du hurtigt løst dit problem, men effekten vil du mærke i længere tid. Rensning af afløb bliver altid nødvendigt på et tidspunkt, men vi kan rådgive dig til at vedligeholde, så problemet ikke vender tilbage i tide og utide.

Vi har tid til rensning af afløb

Vores VVS-installatører har veludstyrede firmabiler, og kan altid finde et tidspunkt at køre forbi hos dig. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til vores afdelinger i enten Sjælland eller Vejle. Vi finder en ledig medarbejder, så du kan få hjælp til rensning af afløb og hvad du ellers har problemer med.

Ring trygt til os nu, så kan vi straks have en VVS-installatør på vej til dig.

Telefonnummer til Vejle: 61 28 45 00

Telefonnummer til Sjælland: 61 28 45 43

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Send os en kontaktformular med en beskrivelse af din opgave. Vedhæft eventuelt billeder og video, så vi kan få en fornemmelse af opgavens omfang.

Du vil straks blive kontaktet af en erfaren VVS-installatør.

Kontakt os

Send os en kontaktformular med en beskrivelse af din opgave. Vedhæft eventuelt billeder og video, så vi kan få en fornemmelse af opgavens omfang.

Du vil straks blive kontaktet af en erfaren VVS-installatør.

© Copyright - Krauze VVS ApS
Call Now ButtonVejle: 61 28 45 00