VVS døgnvagt klar til udrykning 24/7

VVS døgnvagt – Mandag til søndag – Hurtig udrykning

Har du akut behov for hjælp?

Når uheldet er ude, skal du blot ringe efter hjælp fra Krauze VVS. Vi har omfattende mange års erfaring med at afhjælpe diverse akutte VVS-opgaver, og stiller altid med kompetente, autoriserede VVS’ere.

Vores VVS døgnvagt er altid til at få fat på, og har altid firmabilen fyldt med de mest almindelige materialer og reservedele, så vi kan hjælpe dig på stedet – helt uden ventetid!

Vores VVS døgnvagt kan blandt andet hjælpe med følgende problemer:

  • Varmtvandsbeholder som ikke varmer.
  • Manglende varme fra gasfyr og fjernvarme.
  • Stoppet toilet eller afløb.
  • Manglende vand.
  • Sprængte vandrør.
  • Dryppende radiatorer.

… og en lang række øvrige akutte udfordringer, som du kan opleve at stå med. Kontakt vores VVS døgnvagt nu på 61 28 45 00, og få løst dit problem.

Inddæmning af skaden

Ved skader, som sprængte vandrør, kan det kun gå for langsomt med at få sikret lokaler og inventar, så der ikke opstår en decideret vandskade i din ejendom.

Vi arbejder derfor målrettet mod både at begrænse og reparere skaden, inden den udvikler sig til en bekostelig affære. Det kan derfor godt betale sig at ringe til vores VVS døgnvagt, så snart du opdager at der er noget galt.

Vi er vant til at arbejde for boligforening, som værdsætter at vi håndterer problemerne hurtigt og effektiv, så et sprunget vandrør ikke skaber vandskader i beboernes lejligheder, kælderrum e.li.

Ring til vores VVS døgnvagt

Vi er altid klar til at springe i firmabilerne, og køre mod din adresse, når du har behov for kort reaktionstid.
Du får altid fat i en autoriseret VVS’er, som har hænderne godt skruet på. Vi ligger inde med alle de nødvendige reservedele for at kunne udføre størstedelen af alle akut opståede opgaver.

Ring nu på 61 28 45 00 og få straks besøg af vores VVS døgnvagt, som rykker ud dag og nat. Vi løser effektivt dit problem, så du slipper for ventetid og bare kan nyde at tingene virker.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Send os en kontaktformular med en beskrivelse af din opgave. Vedhæft eventuelt billeder og video, så vi kan få en fornemmelse af opgavens omfang.

Du vil straks blive kontaktet af en erfaren VVS-installatør.

Kontakt os

Send os en kontaktformular med en beskrivelse af din opgave. Vedhæft eventuelt billeder og video, så vi kan få en fornemmelse af opgavens omfang.

Du vil straks blive kontaktet af en erfaren VVS-installatør.

© Copyright - Krauze VVS ApS
Call Now ButtonVejle: 61 28 45 00